כיצד ניתן לבטל פסק דין בשל נסיבות רפאויות?

  • אי התייצבות לדיון - קדם דיון, ופסק דין עקב ההעדרות
    SARA | 03/01/2022 14:06

    היה לי קדם דיון. לא התייצבתי אליו. ניתן פסק דין על סכום של 5500 ש''ח (בהמ''ש השלום).

    השאלה שלי: אם יש לי אישור מחלה, בגין דלקת גרון, האם זו יכולה להיות סיבה מוצדקת להיעדרות ולביטול  פסק הדין וביצוע דיון חוזר?

    תודה

    • כיצד ניתן לבטל פסק דין בשל נסיבות רפאויות?
      עו"ד אלי מור | 05/01/2022 09:09

      שרה שלום רב

      לדעתי דלקת גרון אינה מהווה עילה לאי התייצבות לדיון, אלא יש צורך בסיבה רפואית שמנעה הגעה בפועל לבית המשפט.

      ככל שתביאי אישור רפואי כי אסור היה לך להגיע לבית המשפט מחשש רפואי כלשהו, עליך גם לנמק מהם סיכוי ההגנה שלל כנגד התביעה.

      בהצלחה

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il