פעילות אפשרית של בנק במקרה של יתרת חובה לא מאושרת

  • אינטריגה עם בנק
    שי | 25/12/2021 22:27

    אני כרגע לא עובד וחי על ביטוח לאומי ואין בבנק שלי אוברדרפט אבל מתי שמגיע החיוב של הכרטיס אשראי הוא גורם לחריגה בחשבון ואני מקבל מהבנק תזכורות לטפל בזה ( זה פחות מ 3000 ש'  ) מה הבנק יכול לעשות אם זה נשאר ככה מעל חודש  הוא יכול לעשות סנקציות  ?

    • פעילות אפשרית של בנק במקרה של יתרת חובה לא מאושרת
      עו"ד אסף מירוז | 26/12/2021 12:59

      שי שלום

      פורמליתץ, הבנק יכול במקרה כזה לפנות להליכים משפטיים והליכי גביה.

      עם זאת, אין הכרח שכך יהיה, ואולי כדאי שתפנה לבנק ותבקש מהם להקצות לך מסגרת אשראי מתאימה, או פתרון מוסכם אחר. הבנק אינו מחויב להסכים, אך גם לא הכרחי שיסרב.

      בהצלחה

      אני מקווה שעלה בידי לסייע.

      בברכה,

      אסף מירוז, עו"ד
      מנהל פורום דיני בנקאות

      מרכז עזריאלי, המגדל המשולש, ק"28, דרך מנחם בגין 132/3 תל אביב
      טלפון: 03-7266966  ; מייל: amerozlaw@gmail.com