הורדת כיסוי של נזקי צנרת

  • חברת הביטוח הורידה על דעת עצמה חלק מהביטוח
    אא | 19/12/2021 17:53

    שלום, יש לי ביטוח דירה שאמור לכלול גם ביטוח צנרת. כעת יש לי מקרה ביטוח בצנרת. ומסתבר שמשום מה למרות שביטוח הצנרת הוא חלק אינטגרלי מהביטוח דירה הסעיף הזה הוסר מהביטוח שלי. במידה ואוכל להוכיח שלא אני ביקשתי להסיר את הסעיף (אני מניחה שאפשר לעשות זאת על ידי בקשת הקלטות השיחה מחברת הביטול), האם חברת הביטוח מחוייבת לפצות אותי לפי תנאי הביטוח בתמורה לתשלום רטרואקטיבי לסעיף הצנרת? תודה.

    • הורדת כיסוי של נזקי צנרת
      עו"ד גיל קראוס | 23/12/2021 15:52

      שלום רב,

      צריך לבחון את הפוליסה המקורית ולהבין האם הכיסוי של נזקי הצנרת היה חלק מהפוליסה המקורית ואם לא למה לא.

      אם זה כיסוי שהובטח לך ובסופו של דבר לא קיים, אז קיימת עילה מול חברת הביטוח.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il