אלימות במשפחה

  • תיק ישן סגור פתוח!
    נועם | 19/12/2021 12:57

    בשנת 2007 (בגיל 17)נפתח נגדי תיק פלילי דרך הרווחה בעקבות תקיפה שלא אני ביצעתי!!! מגישות התלונה תקפו אותי מגיל 7 באלימות פיזית במשך 10 שנים! בשנת 2006(גיל 16) פורץ ויכוח ביני לבין אחת מבני הבית שמתחילה לאבד את העשתונות וזורקת חפצים ללא הרף בזמן שאני מבקש שתפסיק אבל היא לא מקשיבה! מוציאה מהארון פטיש מרימה אותו ומתחילה לרדוף אחרי ואני בורח לשרותים סוגר את הדלת והיא דופקת את הדלת בעזרת הפטיש וגורמת לסדק ומנסה לפתוח ללא הפסקה את דלת השרותים שהיא אוחזת את הפטיש בידה על מנת לפגוע רק בגלל שחשה מושפלת בעקבות זה שקיללתי אותה ושכחה שגם היא קיללה... מתוך חשש אמתי לחיי!!! לוקח את הסיכון נאלץ לנטרל אותה בכוח! ולקחת ממנה את הפטיש בכוח התוצאה חבלה קלה לצד השני...מיד אחרי היא מזמינה משטרה.. ואז אני כמובן מואשם בהיזק לרכוש ותקיפה סתם שנסגר מחוסר עניין לציבור. ומאז אותו יום נוצר נתק וריחוק במשך שנה!! היא נמצאת בחדרה עם ילדיה (היא גרושה) ואני נמצא בסלון.. הסבתא שומעת סיפור על מישהו שקיבל דירה בגלל שלא הסתדר עם משפחתו עכשיו היא באה אליי ומספרת לי את זה ואומרת שנלך לרווחה ונגיד להם שאני מפריע בבית וכך אקבל דירה משירותיי הרווחה בעיר.....אני לא מסכים והיא מחליטה על דעת עצמה ללכת לרווחה ולומר שאני תקפתי אותה ואת הבת שלה באלימות....ואת הנכדים שלה תקפתי כל אחד בתורו בעזרת פלפל חריף לתוך הפה שלהם....והעובדת הסוצאלית שלה האמינה לה והגישה תלונה למשטרה ומשם זה הגיע לבית משפט ..אבל מה הבעיה היא ביצעה את כל העבירות לפני הגשת התלונה ותוך כדי משפט ואחרי שהמשפט הסתיים ..הסבתא והאמא שיתפו פעולה המשיכו להתעלל בנכדים שלה!!!! בבוקר הן הולכות לבית המשפט לתת עדות לגבי תלונתם ובערב תוקפות עם פלפל חריף את הילדים שגילם נע בין 2...4...6 התקיפות בוצעו בין השנים(2006- 2018) המשפט נערך בין(2010-2007) יש תיעוד קצר בצילום והקלטה מ2018-2013 האם יש התיישנות על אלימות שמישהו אחר(אמא וסבתא) ביצע נגד ילדים ומישהו אחר מורשע בעיסקת טיעון ומסתמך רק על עדות שקרית... והאם התיעוד שיש בידי יכול לשמש הוכחה לאותו תיק שנאחז רק על עדות ולא יותר???

    • אלימות במשפחה
      עו"ד יניב זוסמן | 20/12/2021 11:12

      נועם שלום,

      שאלתך מורכבת ממספר רב של תת שאלות.

      נא מקד שאלתך ואשמח לסייע.

      בברכה,

      יניב זוסמן, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      רחוב שאול המלך 8, תל אביב, בית אמות המשפט, קומה 10
      טלפון: 052-5199949 ; מייל: yanivzus@gmail.com

      • התיישנות
        נועם | 20/12/2021 22:07

        אני הורשעתי על סמך עדות שקר או יותר נכון לומר עבירה שהמתלוננת ביצעה תוך כדי משפט מתחת לאף של החוק! יש לי תיעוד של אלימות שלה לאחר המשפט האם זה קביל ומה זמן ההתישנות על עבירות מסוג כזה...אני שמעתי על הרבה מקרים של אלימות.. אבל תוך כדי משפט לבצע התעללות בילדים ולתת עדות ביחד!!! זה אחד הדברים הכי הזויים שיכולים להיות....מה החוק קובע במקרה כזה???