חברת גז העבירה צינור גז ציבורי בחצר פרטית שלנו

  • חברת גז העבירה צינור גז ציבורי בחצר פרטית שלנו
    אתי | 13/12/2021 23:27

    אנו גרים בקומת קרקע בבניין מגורים ויש לנו חצר פרטית שאמנם כרגע לא סגורה עם שער אבל היא שלנו פרטית וקבלנו אותה בהיתר לגמרי.

    חברת גז באה לאזורנו לתקן דליפה של גז שהיתה מסוכנת לכמה בניני מגורים בסמיכות. נכנסה לחצר שלנו, העבירה צינור גז מתוך החצר וסביב החצר בצורה מכוערת שמפריעה לנו מאד ומקלקלת את ההשקעה שלנו בטיפוח הגינה, וחלק מהצינור הוצמד על גדר בטון שעשינו סביב החצר שבעיני היא רכוש פרטי שלנו.

    הם טוענים שיש להם זכות לשים את הצינור על הגדר שלנו ואני טוענת שלא.

    אציין שעל תגובתנו שזה לא בטיחותי הם ענו שמכסים את הצינור בבטון וכך עשו בצורה מאד לא אסתטית.. וגם השאירו חלק מהצינור חשוף ומסוכן.

    אשמח מאד להחכים האם גדר כזו היא רכוש שלנו?

    האם מותר להם לשים עליה מבחוץ מה שהם רוצים?

    האם יש חוקים בעניין בטיחות והטמנת צינורות גז? וכל מידע בנושא..

    תודה רבה.