תביעה נגד חברה שנמכרה

  • מכירת נכס
    אבי | 13/12/2021 20:31

    שלום רב,

    1) חליתי במחלת מקצוע בשנת 2016 ודבר זה צוין בפס"ד משנת 2021 (נזקי גוף).

    2) בשנת 2017 החברה שעבדתי נכנסה לחובות. מנהל החברה "מכר" כל הציוד לקרוב משפחה, שהקים באותו מקום חברה חדשה עם מספר חברה אחר, באותו תחום העיסוק עם אותם העובדים. החברה זו שעבדתי, עדיין רשומה כ-"פעילה", אך אין לה נכס.

    3) אובחנתי אבל במחלת מקצוע מאוחר יותר בשנת 2018 ובאותה שנה הוגשה תביעה נגד החברה.

    4) כאמור לעיל, בשנת 2021 ניתן פס"ד נגד החברה.

    5) אם אגיש בקשה לפשיטת רגל של החברה שעבדתי, אוכל להטיל עיקולים על הנכס ש-"נמכר" לקרוב משפחה בשנת 2017, כלומר שנה לפני שאובחנתי במחלה, אך אחרי שחליתי?

    תודה

    • תביעה נגד חברה שנמכרה
      עו"ד קובי צאיג | 15/12/2021 11:04

      שלום רב!

      קראתי את המקרה, דרושים יותר פרטים על מנת שניתן יהיה לעוזר, האם המכירה נעשתה במסגרת הליך חדלות פירעון, האם לאחר מכירת החברה נותרו חובות לחברה? האם בדקת את הביטוחים שלך לא קשר להלכיך המשפטי?

      בברכה,

      קובי צאיג, עו"ד
      מנהל פורום פשיטות רגל

      רחוב זאב ז'בוטינסקי 7, מגדל משה אביב, רמת גן
      טלפון: 03-6125512 ; מייל: kobi@zaig-law.com