זכויות קשיש בפרויקט תמ"א 38/2

  • זכויות סיעודיים מעל גיל 75 בפרוייקט תמ"א 38/2
    רן | 13/12/2021 16:12

    שלום רב,

    האם ישנן זכויות עודפות לבעלי דירות מעל גיל 75 מקבלי קצבת סיעוד מהביטוח הלאומי בעת ביצוע פרוייקט תמ"א 38/2 (הריסה בינוי)?

    במידה וישנן, האם יזם הפרוייקט חייב לכבדן ולציינן בהסכם מול בעלי הדירות?

    תודה.

    • זכויות קשיש בפרויקט תמ"א 38/2
      עו"ד אריה בדנר | 14/12/2021 13:29

      רן שלום,

      ככלל, אין "זכויות עודפות", כהגדרתך, בפרויקט תמ"א 38/2 (הריסה ובינוי) ל"קשישים" או מקבלי קצבת סיעוד מהביטוח הלאומי, אלא אם נקבעו במפורש בהסכם ההתקשרות לביצוע הפרויקט.

      בברכה,

      אריה בדנר, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      מגדל ב.ס.ר. 3, מצדה 9, בני ברק
      טלפון: 03-6120890 ; מייל: Arie@Badner.co.il