כיצד ניתן לגבות פסק דין כספי שלא משולם?

  • מה ההחלטה , מי צודק מבינינו
    נופר | 13/12/2021 15:17

    אז ככה נקבע (בבית משפט לתביעות קטנות) את הפסק דין :"אנו מתכבדים להודיע שהגענו להסכמה לפיה לפנים משורת הדין, מבלי להודות באחריות וכמחווה שירותית, העסקה מיום 12.11.2019 תבוטל באופן שבו יוחזר לתובעת סך של 9,264₪ ולא יהיה כל חיוב עתידי נוסף בגין העסקה האמורה. הטיפולים שניתנו לתובעת מוצו . הסכום ישולם תוך 30 יום." אני התובעת וחברה כן עצרה את התשלומים אבל זיכתה רק בסך של 4,632₪ עכשיו דיברתי איתם והם אומרים ששככה נקבע בבית משפט ואני לא הבנתי נכון אז יש בינינו מחלוקת. עכשיו השאלה שלי אלייך מה אתה רואה ? אני טוענת שצריכים להחזיר לי בדיוק 9,264 החזר ולהפסיק את התשלומים כמו שהם עשו רק על הסכום המחלוקת.. אני לא מבינה זה כתוב אך אמורה להיות אי הבנה "העסקה תבוטל" משמע להחזיר מה ששולם ולעצור חיוב

    • כיצד ניתן לגבות פסק דין כספי שלא משולם?
      עו"ד אלי מור | 26/12/2021 16:16

      נופר שלום

      משאלתך עולה כי את צודקת.

      אני מציע שתפני להוצאה לפועל לגבייה של יתרת החוב שנותר, לאחר הפחתת הסכום ששילמו לך.

      את יכולה לשלוח להם התראה לפני כן בדבר כוונתך להגיש בקשה להוצאה לפועל.

      בהצלחה

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il