השאלה כבר נשאלה והשבתי עליה

  • ריהוט
    דור | 09/12/2021 14:23

    שלום וברכה.
    אני ובת הזוג שלי שכרנו דירה לפני כשנתיים וגרים בה עוד היום.
    הדייר הקודם מכר לנו מכונת כביסה, מייבש, מיקרוגל וכיריים חשמליות בטענה שהציוד שלו ושילמנו לו 2000 שח.
    עכשיו לאחר שאנחנו מסיימים את החוזה בעל הדירה טוען שהציוד שלו למעט המייבש.
    בשיחה מול בעל הדירה הוא טוען שע״פ חוק המכונה חייבת להישאר בדירה בטענה שהדייר הקודם קיבל דירה עם מכונת כביסה, עם הזמן המכונה התקלקלה והדייר הקודם קנה מכונה בכספו.
    בשיחה עם שניהם כל אחד טוען שהדברים שלו ללא הגעה להסכמה. מה אני אמור לעשות?

    • השאלה כבר נשאלה והשבתי עליה
      ליאור חאיק, עו"ד | 11/12/2021 12:07

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • ??
        ?? | 24/09/2022 10:45

        .