האם אוכל להיות עוסק פטור בהליך פשיטת רגל?

  • תקשורת ישירה מול הנאמן
    זוש | 05/12/2021 14:21

    אשתי ואני בהליך חדלות פרעון (לאחר דיון בבית המשפט, שבו נקבע צו תשלומים למשך 3 שנים עד להפטר). פשיטת הרגל נבעה מהיותי עצמאי, ראוי לציין. מתחילת התהליך אני עובד כשכיר אך לאחרונה חלה הרעה במשכורת שלי ואני רוצה לבקש מהנאמן את האפשרות להיות עוסק פטור או מורשה בכדי להגדיל את ההכנסות שלי. איני סומך על העוד שלי שיעשה את עבודתו נאמנה בנושא, האם יש לי אפשרות ליצור קשר ישירות מול משרד בנאמן או שזה יותר מזיק ממועיל?

    • האם אוכל להיות עוסק פטור בהליך פשיטת רגל?
      עו"ד קובי צאיג | 15/12/2021 10:12

      שלום רב!

      ישנה אפשרות בתנאים מסוימים להיות עוסק פטור גם בהליך פשיטת רגל. צר לי לשמוע שאינך סומך על העו"ד שייצג אותך עד כה. ניתן  לפנות ישירות לנאמן אולם עדיף שתפנה לעו"ד המתמחה בתחום על מנת שידריך אותך כיצד לפנות לנאמן.

      בהצלחה!

      בברכה,

      קובי צאיג, עו"ד
      מנהל פורום פשיטות רגל

      רחוב זאב ז'בוטינסקי 7, מגדל משה אביב, רמת גן
      טלפון: 03-6125512 ; מייל: kobi@zaig-law.com