ייצוגית בחיתולים 2

  • פניה לבית-משפט נגד מייצג בת"צ שמפר החלטה
    נתן | 02/12/2021 16:23

    סיכמתי עם העו"ד המייצג בתביעה נ' האגיס,  שאשלח לו אנשים, קרובי משפחה וידידים, שזכאים לקבל פיצויים על חיתולי האגיס פגומים שרכשו, ולפתע הוא משנה את דעתו ואומר למזכירה שלו שלא תאפשר יותר לקבל זכאים פוטנציאליים, זאת בניגוד להחלטת בית-המשפט.

    מה ניתן לעשות? האם לפנות לבית-משפט? באיזה עילה? ומה יהיו בקשות הזכאים?

    מבקש תשובה בדחיפות! תודה!

    • ייצוגית בחיתולים 2
      עו"ד חיים פינץ | 07/01/2022 11:23

      השאלה לא קשורה לתובענות ייצוגיות.

      בברכה,

      חיים פינץ, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מגדל ב.ס.ר 4, רחוב מצדה 7, בני-ברק
      טל': 03-6777899; מייל: haim@hflaw.co.il