קיבלתי הודעות ספאם - מה ניתן לעשות?

  • ספאם ללא רחמים
    קובי | 30/11/2021 11:55

    שלום רב. אני מקבל משולח כלשהו ספאם במסרונים..עד היום 131 הודעות..מבלי שנרשמתי. מכיוון שאין שם ומס' של השולח, לא ניתן לדעת מי שולח, אך הצלחתי למצוא בשיטה מסויימת שהוא משתמש בחברה ישראלית למשלוח המסרונים. האם אני יכול לדרוש מהחברה לתת לי את פרטיו ואם היא תסרב לשתף פעולה לתבוע את החברה עצמה על "שיתוף פעולה"? או תביעה ייצוגית? אם לא , מה כן ניתן לעשות? 131 מסרונים מטרידים ..כל יום...

    תודה מראש

    • קיבלתי הודעות ספאם - מה ניתן לעשות?
      עו"ד עדי רחמים | 02/12/2021 15:38

      קובי שלום.

      ככל ולא נתת את הסכמתך למשלוח מסרוני פרסומת שנשלחים אליך באופן עקבי וללא יכולת להסיר את הפרסום, באפשרותך להגיש תביעה אזרחית נגד השולח.

      חוק התקשורת קובע כי ניתן לתבוע פיצוי של עד 1,000 ש"ח בגין כל הודעת פרסומת.

      לייעוץ פרטני, אמליץ לך להתייעץ עם עו"ד מומחה בתחום.

      בהצלחה.

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com