האם התקף לב הינו תוצאה של שאיבת שומן רשלנית?

  • שאיבת שומן רשלנות
    אסתי | 07/11/2021 13:01

    לפני חודש עברתי שאיבת שומן ( בודי טייט) הובטח לי שזה 3 שעות והביתה. הניתוח הסתבך ונוצרו קרישי דם ולחץ דם קפץ למעלה . הרופאה הלכה וברמת מרפא השאירו אותי לילה במצב של דימום חזק .

    למחרת הרופאה הגיעה והכניסה אותי שוב כולל הרדמה כללית שוב ושאבה את הדימום. בנתיים המוגלובין ירד ל8 .

    לאחר מס׳ ימים קיבלתי התקף לב ואושפזתי בבית חולים . מאז אני בבית בחופשת מחלה.

    מה ניתן לעשות?

    • האם התקף לב הינו תוצאה של שאיבת שומן רשלנית?
      עו"ד ורד פרי | 30/11/2021 10:04

      שלום אסתי,

      צר לי לשמוע על ההתדרדרות המצערת במצב הרפואי, ואני מקווה שאת מחלימה ומשתקמת.

      כדי להבין אם יש לך עילת תביעת בעקבות שאיבת השומן, חשוב להבין מה הוסבר לך לגבי הסיכונים שבפרוצדורה, האם סיכונים אלה מופיעים בטופס ההסכמה שחתמת עליו, מה הוסבר לך על הניתוח השני ומדוע הוא נחוץ, צריך לבדוק איזה בדיקות נעשו לך טרם שאיבת השומן, וגם לבדוק אולי מה השתבש בטיפולים עצמם.
      אני מציעה שתפני לעורך-דין המתמחה בכך, שיעיין בכל התיעוד הרפואי, יבחן אותו, ויעריך את הסיכויים בהגשת תביעה.

      בברכה,

      ורד פרי, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הרי גלעד 5, רמת גן
      טלפון: 03-6136248; מייל: veredpery@barak.net.il