אשמח לתשובה

  • תמא 38/2
    אבי | 25/11/2021 08:55

    שלום רב,

    יש לי שאלה  הבניין שלי מיועד לתמ"א 38/2 לפי ההסכם שחלק מהדיירים חתמו (בהסכם עצמו לא מצויין מס' יח"ד וקומות שייבנו)

    האם הגיוני שיבנו במקום 2 בניינים(כ-30 דיירים) בניין אחד שמס' הקומות יהיה 14-19 וכ-90 יח"ד?

    וכל זה במסגרת תמ"א 38/2?

    או שמדובר ככל הנראה בתב"ע חדשה או שינוי תב"ע נקודתית לקיימת?

    ואז מדובר בהליך ארוך יותר ובעצם לא מדובר כמו בתהליך של תמא 38/2?

    תודה,

    • אשמח לתשובה
      אבי | 29/11/2021 12:06

      אשמח לקבל תשובה לשאלה

    • האם הגיוני??
      עו"ד אילן הלוי | 07/12/2021 16:39

      אבי שלום

      לפי השאלה כיום יש 2 בניינים עם 30 יח"ד ועומדים להקים במקומם בנין אחד גבוה עם 90 יח"ד.

      לפי היחס 1:3 בין דירות קיימות לעתידיות אני מניח כי מדובר על רמת גן או עיר דומה.

      אני לא מכיר את פרטי ההסכם אבל לי זה נשמע כמו תכנון שמחייב להכין תוכנית חדשה. אם ככה- אז התהליך הוא בודאי ארוך יותר מאשר רק הוצאת היתר בניה.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com