שימוש בסרטונים

  • שימוש ביצירה
    אורית | 22/11/2021 09:18

    האם כאשר בסרטונים של יצירות קלאסיות מוזיקליות מלפני יותר מ-100 שנה כגון באך או בטהובן, נכתב שהשימוש חופשי ואין זכויות יוצרים, מותר לי להוריד ולהשתמש ביצירה בספר דיגיטלי שלי לצורך מסחרי? האם יש משמעות לביצוע המסוים של אותן יצירות מבחינת זכויות יוצרים?

    • שימוש בסרטונים
      עו"ד אפי אהרונוב | 07/12/2021 17:18

      אורית שלום,

      בכל סרטון כזה  ייתכן וקיימים אלמנטים מוגנים (מעבר ליצירה עצמה) ועל כן יש לבחון כל מקרה לגופו. לא ניתן לתת תשובה גורפת וחובתך כמשתמשת לוודא שאכן השימוש הספציפי שאת מתכוונת לעשות הוא מורשה.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      מגדל בר כוכבא, מתחם העסקים BBBC, רח' בר כוכבא 4, קומה 4, בני ברק
      טל':077-9620231; מייל: info@ea-law.co.il