תביעה בתי חולים

  • הוצאה לפועל עקב רשלנות
    חיים | 18/11/2021 02:28

    אני פונה בקשר לחוב של אשתי שקיים בהוצאה לפועל.

    מדובר על אשתי הופנתה למיון בהדסה ע"י רופא נשים עקב חשד לסוכרת הריון.

    משום מה הרופא במקום לכתוב בראש המסמך שמדובר בהפניה אז הוא כתב "אישור רפואי".

    אשתי הלכה עם ההפניה הזאת להדסה אך אמרו לה שבגלל שהרופא רשם "אישור רפואי" אז זה לא נחשב להפניה ומשכך היא תצטרך לשאת בעלות התשלום או לחילופין להמציא טופס 17.

    לאחר השחרור ממיון פנינו לקופ"ח מכבי בבקשה לקבל טופס 17, ואכן קיבלנו, מיד לאחר מכן שלחנו לפקס של הדסה את הטופס 17 כדי שהחוב יסודר.

    בפועל בהדסה טוענים שלא קיבלו את הטופס למרות שהוא נשלח בפקס פעמים רבות.

    ומעבר לכך, אשתי התקשרה מס' פעמים להדסה כדי לוודא שהטופס 17 אכן הגיע ומטופל, הנציגות ענו לה שכן וזה יהיה בסדר.

    בפועל, לפני תקופה פתאום אנחנו מקבלים התראה מההוצאה לפועל בגין חוב שלא שולם לבית חולים הדסה.

    היינו בהלם, זה הרי לא יתכן שאשתי שלחה אינספור פעמים את הטופס 17 להדסה והוא לא התקבל, ומעבר לכך היו נציגות שאמרו שזה כן התקבל וזה יטופל. מה עוד אשתי יכלה לעשות מעבר לכך?.

    זה חוב שנוצר מרשלנות של בית חולים הדסה, והכל מגובה במסמכים.

    כנראה שמשום מה המקרה נפל בין הכסאות ולא טופל, וכעת אנו עומדים מול שוקת שבורה עם ההוצאה לפועל,.אני חושב שזה אבסורד.

    מה אפשר לעשות?.

    למי אני אמור לפנות?.

    תודה מראש

    • תביעה בתי חולים
      עו"ד אורן ליטוין | 18/11/2021 10:58

      תפנה לבא כוח התובעת וככל ולא מסתייע לך, תצטרכו להגיש התנגדות לתביעה לסכום קצוב אחרת בתום תקופת האזהרה הזוכה (בית החולים) יחל בהליכים מבצעיים (עיקולים) לגביית "החוב".

      בברכה,

      אורן ליטוין, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      רחוב הסיבים 49, פתח תקווה
      טלפון: 03-6356199 ; מייל: oren@litvin-law.com