מכשיר בר המים התקלקל והחברה לא מתקנת אותו

  • תקלה בבר מים
    אליה | 17/11/2021 16:28

    ש לי מכשיר בר מים, יש לי תקלה מסוף שבוע , אני מנסה לתפוס את החברה אבל במענה הקולי ישנה הודעה כי יכולים לענות בוואטסאפ שולחת הודעות אבל אין מענה - יש לי ביטוח ושילמתי על כך אבל אני תקועה עם מתקן מים שלא עובד.

    שמעתי שהחברה פיטרה את כל הטכנאים . מה עושים במצב כזה? האם לבטל את הוראת הקבע לביטוח? או האם החברה יכולה לחזור ללקוחות ולהודיע מה מצבה? האם ניתן לקבל שירות במקום אחר?

    • מכשיר בר המים התקלקל והחברה לא מתקנת אותו
      ליאור חאיק, עו"ד | 18/11/2021 11:46

      היי

      אני מציע להתחיל ממכתב התראה לפני נקיטת הליך משפטי אל החברה ולהמשיך משם.

      השלב השני יהיה, ככול ויהיה בכך צורך, תביעה קטנה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com