רכב מסחרי שהסתיר חנית נכים

  • חנית נכים
    גדי | 16/11/2021 20:51

    חניתי בחניית נכים,במקום היו שתי חניות אחת אחרי השניה רכב אחר רכב,הראשונה רגילה והשניה נכים ללא סימון על הכביש כחניית נכים,בחניה הרגילה חנה רכב מסחרי גדול שהסתיר את של חניית נכים כך שלא יכולתי לראות אותו. קיבלתי דו''ח של 1000 ש'-ח,ערערתי והעירייה סרבה לותר לי. האם נדמע הגיוני שלא ויתרו לי למרות הנסיבות שהצגתי?

    • רכב מסחרי שהסתיר חנית נכים
      עו"ד חנה דוד | 25/11/2021 10:22

      שלום גדי

      מצער לשמוע שחנית כך  וקיבלת דו"ח בעיקר מחוסר תשומת לב.

      לצערי זה הגיוני... העירייה (והמדינה) מחמירה מאוד עם נהגים שחונים בחניית נכים. אם צילמת את החניה שהסתירה לך, ועל פני הכביש אין סימון אתה יכול לנסות להגיש בקשה להישפט .

      לא בטוח שהשופט יקבל את טענתך כי תפקידך לבחון את התמרורים בטרם חנייתך.

      מאחלת לך בהצלחה!

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, בית השנהב, אגף B,  ירושלים.
      טלפון: 050-4708166 ; מייל: hanny5462@gmail.com