תביעה על טסט שלא בוצע

  • הטסטר איחר , המזכירה איחרה - הטסט בוטל ונדחה בחודש
    פלוני אלמוני | 16/11/2021 08:44

    היה לי טסט הבוקר ב7 ועשרה , קמתי ב5 בבוקר כמו חמור ועשיתי שיעור של לפני טסט ועוד כמה שיעורים באותו השבוע (טסט חמישי שלי כבר.) אני סובל מכאבי ראש קשים בעקבות לחץ (מאובחן במיגרנות) וכל טסט בשבילי זה סיוט ערב לפני ובוקר הטסט. גום השיעורי נהיגה וריענון של לפני כל טסט שוחקים וגומרים את הכיס כי אני חייל.

    ב7 ועשרה אני מחכה במקום הטסט ואין בוחן, ב7 ורבע הבוחן מגיע באיחור בלי טאבלט והולך בהליכה נונשלאנטית לכיוון המשרד (על חשבון זמן הטסט שלי), המזכירה במשרד גם החליטה להיעלם מיום העבודה שלה, והדלת הייתה נעולה, ב7 ועשרים הטסטר מתיישב סוף סוף בכסא הנהג ולכשאני בא להתחיל הוא אומר לי שבגלל שהיה "איחור" הטסט ידחה ואני אצטרך להגיש בקשה עוד חודש, אל תדאג הוא אמר בחיוך, אתה לא תשלם שוב על הטסט.

    האם אני יכול לתבוע אותם על עוגמת נפש? זה פשוט בזיון, אני מרגיש כמו סמרטוט.

    • תביעה על טסט שלא בוצע
      ליאור חאיק, עו"ד | 16/11/2021 14:57

      אפשר להגיש, לכל היותר, תביעה קטנה ולדרוש פיצוי על האירוע המביך, אירוע שלא היה צריך לקרות.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com