מה עושים עם פסק דין לפיצויים שניתן מזמן?

  • פסק דין מפקחת תמא 38 1
    אלם | 02/11/2021 12:10

    נתקבל היתר בניה חיזוק תמא 38/1  לאחר  כ-10  שנים! ניתן פסק דין מהמפקחת על תשלום פיצוי לחלק מבעלי הדירות היות והם מקבלים תוספת פחותה מאשר לאחרים . כפי שזה נראה היזם  לא מוכן לשלם ומשרד עו"ד  של בעלי הדירות  פחות  פועלת . שאלתי  מה ניתן לעשות כעט ?

    • מה עושים עם פסק דין לפיצויים שניתן מזמן?
      עו"ד הדר פינק טבת | 10/11/2021 11:28

      שלום, אלם

      לא הבנתי באיזה שלב מדובר על קבלת פסק הדין.

      אם הכוונה לפני תחילת הפרוייקט, ובגלל התשלום הקבלן לא מוכן לצאת לדרך - אז לכאורה אין נזק ואין על מה לשלם פיצוי.

      אם מדובר בפסק דין שניתן לאחר תחילת ביצוע הפרוייקט, כלומר, שהנזק אכן מתממש, הרי שעומדת לזכות הזכאים לפי פסק הדין הדרך לשמור על זכותם לקבלת הפיצוי, כמו כל פסק דין אחר, באמצעות הליכי הוצאה לפועל של פסק הדין.
      היה רצוי שזה ייעשה באמצעות עורכת הדין שמלווה את הדיירים, אבל אין כל חובה בכך, והם יכולים לפנות לכל עורך דין בעל נסיון בתחום שיפעל לאכיפת פסק הדין עבורם, במסגרת הליכי הוצאה לפועל, כאמור.

      בהצלחה

      בברכה,

      הדר פינק טבת, עו"ד
      מנהלת פורום תמ"א 38
      מורד הזמיר 7, חיפה

      טלפון: 077-4049484 , מייל: Hadar@tevetlaw.com