מתי כדאי להגיש תביעה בעילה של רשלנות רפואית?

  • מכירת תרופות פג תוקף
    איילת | 31/10/2021 12:27

    מכרו לי תרופות שפג תוקפן.

    האם יש עילה לתביעה?

    • מתי כדאי להגיש תביעה בעילה של רשלנות רפואית?
      עו"ד ורד פרי | 03/11/2021 12:50

      שלום איילת,

      ברור שזה לא תקין לחלוטין למכור תרופות שפג תוקפן. עם זאת - ככל שמכירה זו לא הסבה נזק שניתן להוכיח אותו - אין מקום לתביעה בעילה של רשלנות רפואית.
      ייתכן שיש כאן עניין צרכני - ואולי אם מדובר בתופעה - יש מקום לתביעה ייצוגית (ואני איני יודעת להשיב על כך) - אבל אין כאן לדעתי בסיס לתביעת רשלנות רפואית.
      מקווה שגילית את זה בזמן - ולא השתמשת בתרופות שתוקן פג.

      בברכה,

      ורד פרי, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הרי גלעד 5, רמת גן
      טלפון: 03-6136248; מייל: veredpery@barak.net.il