מיטת הילדים מדיפה ריח

  • מיטת ילדים עם ריח
    buybuy | 31/10/2021 11:02

    רכשתי מיטת ילדים מחברת ריהיטים ידועה ויש ריח חריף מהמיטה

    כל מה שיש לשירות לקוחות להגיד שהריח לא רעיל

    מתברר שמיטת יחיד ביבוא אין צורך באישור תקן ולכן אין שום אישור שהריח לא רעיל פשוט להסתמך על המילה של החברת רהיטים

    כל מה שהחברה עושה זה לבקש מהספק ליצר את המיטה ללא חומר רעיל אבל חברת הרהיטים לא צריכה שום אישור על מנת למכור לצרכן

    כמובן הספק שמיצר את המיטה רוצה ליצר את המיטה כמה שיותר זול

    חברת הרהיטים שלחה מרכיב שטען שאין בעיה של ריח פשוט להשאיר חלון פתוח

    כמובן שהם לא מוכנים לקחת את המיטה

    דברתי עם מעבדה לבדיקת ניטור אוויר והוא אמר שאם יש ריח מהמיטה זה רעיל ולזרוק את המיטה כמה שיותר מהר

    אשמח לעזרה

    • מיטת הילדים מדיפה ריח
      ליאור חאיק, עו"ד | 31/10/2021 12:41

      שלום

      הייתי מתחיל בשלב ראשון במכתב התראה לפני נקיטת הליך משפטי באמצעות עורך דין וממשיך משם. על פניו נראה שיש עילה של אי התאמה לאור היות המוצר פגום

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • מיטת ילדים ריח חריף
        buybuy | 31/10/2021 14:04

        איך ניתן להוכיח שהמוצר פגום?
        לפי חוק לא צריך אישור תקן לייבא מיטת ילדים/נוער

        האם יש צורך בבדיקת ניטור אוויר?

        • הדבר מצריך חוות דעת מומחה
          ליאור חאיק, עו"ד | 01/11/2021 17:38

          ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

          בברכה,

          ליאור חאיק, עו"ד
          מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

          לוי אשכול 31, רחובות
          טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com