הפרשות לפנסיה

  • הפרשות לפנסיה
    דוד | 27/10/2021 16:25

    עד לפני מספר חודשים עבדתי בשני מקומות עבודה (לא במקביל אלה לסרוגין בהתאם לעונה)

    כיום אני עובד במקומת אחרים

    אחד המעסיקים ניכה משכרי סכומים המיועדים לפנסיה אך לא העביר אותם לקרן( וכמובן גם לא

    את חלקו)

    פניתי אליו בכתב לפני כחודשיים והוא ענה שיטפל בנושא

    עד היום לא נעשה דבר

    מאחר שלא עבדתי אצלו ברצף  ובאמצע הייתי בחל"ת מדובר בסכומים לא גדולים

    האם אני זכאי לתשלום ריבית ופצויי הלנת שכר ?

    • הפרשות לפנסיה
      עו"ד נטלי אבני | 10/11/2021 13:13

      אם משובר על סכומים לא גדולים כהגדרתך לא הייתי נכנסת לעניין הריביות. הייתי מתעקשת על תשלום מלוא ההפרשות שלא הופרשו ומסבירה למעסיק שהוא ביצע עבירה פלילית בכך שניכה לך מהשכר ולא הפקיד בקופה

      בברכה,

      נטלי אבני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      הרברט סמואל 37 חדרה
      טלפון: 052-3439599 ; מייל: nataly@avni-lawoffice.com