פירוק שיתוף במקרקעין

  • נכס במושע
    זאב דב | 26/10/2021 20:37

    ברשותי כ-30% בנכס במושע. על הנכס יש מבנה עם מגורים ומסחר. האם אני יכול לדרוש פרוק שיתוף? איך זה מתבצע? (אני לא גר בנכס)

    לתשובתכם אודה

    • פירוק שיתוף במקרקעין
      עו"ד אופיר קנפו | 27/10/2021 16:54

      זאב שלום רב,

      פירוק שיתוף במקרקעין מתבצע בין היתר באמצעות רישום בית משותף או תביעת פירוק שיתוף בבית המשפט בהתקיים נסיבות מתאימות.

      מומלץ להיוועץ בעו"ד הבקיא במקרקעין.

      בברכה,

      אופיר קנפו, עו"ד
      מנהל פורום נדל"ן ודיני מקרקעין
      מגדל H-TOWER רסיטל (קומה19), דרך מנחם בגין156, תל אביב

      טלפון: 03-5732424, פקס: 073-2858255 מייל: ofir@taklaw.co.il