חניה לפני תמרור 433

  • חניה לפני תמרור 433
    חן | 24/10/2021 19:51

    שלום רב,

    לפני כחודש החניתי בעיר תחתית חיפה, לפני התמרור 433 וקיבלתי דוח,

    צילמתי את רכיבי כהוכחה לכך שאני מחנה לפני התמרור.

    הגשתי ערעור ובו צירפתי את התמונות ובנוסף לכך מישהי שאני מכירה החנת לפני ולא קיבלה דוח

    הערעור שלי נדחה בטענה ש"הדוח שנרשם נערך כדין ואין עילה לבטלו"

    הם לא הגיבו לטענות שפרשתי במכתב ערעור לפיהן החניתי לפני התמרור ואילו הוא תקף מהצבתו והלאה

    ובנוסף האכיפה הייתה בררנית(בנוסף אין לי הוכחה מעשית לכך שהמכרה מאחורי לא קיבלה דוח, אלא אם הם יבדקו במערכת שלהם)

    אודה לכם על עזרה והכוונה לפני הגעה לשיפוט