נזקים אישיים שלא נכללו בתביעה ייצוגית

  • תביעה ייצוגית נגד האגיס - נזק / עילה נוספת
    סמדר | 23/10/2021 22:34

    שלום,

    הבת שלי נולדה בסוף 2009, המועד הרלוונטי לתביעה הייצוגית שהוגשה וזכאית לפיצוי (לצערי הגיעו למכסה ולא יכולה לקבל את הפיצוי).

    מעבר לכך, הבת שלי סבלה לא רק "מחיתול רטוב" כפי שציינו בתביעה להבנתי.

    היא פיתחה מחלת עור לא פשוטה. יופלה ע"י מס' רופאי עור (כולל פרטיים), משחות המכילות סטירואידים נאלצנו לחתל אותה מעבר לחיתול רגיל בחיתולי בד על מנת שלא יווצר חיכוך ונעזרנו גם ברפואה אלטרנטיבית.

    היה סיוט עד שאחד הרופאים הציע לנסות ולעשות סינון של החיתולים ולבדוק אולי רגישה לאחד מהם וגילינו שפמפרס הוא החיתול המתאים.

    אך עדיין מרגע שמחלת העור התפרצה, היא לא הניחה לה יד הגמילה.

    מעריכה שניתן להוציא חומר רפואי מקופת חולים.

    נשאלות השאלות לאור המצב העובדתי לעיל:

    1. התיישנות - עבר למעלה מ-7 שנים.
    2. עילת תביעה - הרי מדובר בתביעה שכוללת "כלל הקבוצה וגם אותנו" אז לא ניתן לתבוע.
    3. לעניין עילת התביעה וההתיישנות - האם עילת התביעה לא נולדה "מרגע היוודע על הפגם בחיתולים" ומרגע קבלת פסק הדין - לאחרונה ומכאן הנזק שנגרם לילדה וניתן לתבוע?
    3. האם לאור העובדה שאצלנו אנו יכולים להסתמך על ממצאים עובדתיים ולא על תצהיר מקנה לנו עדיפות?

    האם יש חסמים נוספים.

    אודה לתשובה,

    סמדר

    נ.ב. - אני מאוד רוצה שהם ישלמו על כך כי היא הייתה תינוקת שצרחה וסבלה מאוד!!!

    • נזקים אישיים שלא נכללו בתביעה ייצוגית
      עו"ד חיים פינץ | 07/11/2021 14:59

      שלום סמדר,
      שאלות כאלה דורשות בדיקות ספציפיות איתך ובענינך, ולא ניתן להשיב עליהן ללא בירורים נוספים. מעבר לכך, נסי בפורום נזיקין.

      בברכה,

      חיים פינץ, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מגדל ב.ס.ר 4, רחוב מצדה 7, בני-ברק
      טל': 03-6777899; מייל: haim@hflaw.co.il