תביעת עד ששיקר

  • לתבוע עד ששיקר במשפט אחר
    הדס | 23/10/2021 07:45

    למשפט שתבעתי חברה -ספק  על חוסר תיקון  מוצר חיוני בתקופת אחריות  הגיע עד ששיקר ויש לי הוכחות מתוך אתר האינטרנט של המשרד הממשלתי בו הוא עובד (לדוגמא אין לו סמכות למוצרים באחריות, המקום שהוא טען שמתקנים שם במקום החברה העבריינית בכלל נסגר לפני שנתיים ועוד). התביעה שלי נדחתה השופט כתב שהעד לא אינטרסנטי אבל מסתבר שהיה מאד אינטרסנטי עד כדי לשקר אולי בגלל שוחד שקיבל.

    אני רוצה להעניש אותו  על הצער והטרטורים שגרם לי עם ההונאה והשקר שלו. איזו עילה יש לי?

    • תביעת עד ששיקר
      ליאור חאיק, עו"ד | 23/10/2021 13:07

      היי הדס

      אני לא רואה עילת תביעה במקרה שתיארת.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • האם עוגמת נפש לא עילה לתביעה?
        הדס | 24/10/2021 08:30

        העד שיקר בדברים מהותיים במשפט שהיה.עוגמת הנפש הייתה בכך שלא תוקן מיכשור רפואי חיוני. האם זאת לא עילה לתביעה?

        • לא
          ליאור חאיק, עו"ד | 24/10/2021 09:39

          ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

          בברכה,

          ליאור חאיק, עו"ד
          מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

          לוי אשכול 31, רחובות
          טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

          • אנשים יעידו שקר ולא ייענשו בכלל?
            הדס | 25/10/2021 07:44

            אם הבנתי נכון את דבריך פשוט לשקר בבית משפט  יוביל לפסק דין מוטעה ולא תהיה שום סנקציה למי ששיקר? למה בכלל לגשת למשפט אם כל כך קל וכדאי לשקר?