אי הגשת תגובה מטעם הנתבעים

  • משמעות אי הגשת תגובה
    אבי | 20/10/2021 17:49

    שלום רב .

    א. הגשתי תביעת נזיקין, המשיבים טענו התיישנות ושיהוי .

    ב. בית המשפט הורה לי להגיש תגובה לטענות התיישנות ושיהוי .

    ג. הגשתי תגובה מפורטת כולל אסמכתאות לדחיית טענתם .

    ד. ביהמ"ש קבע :  "לתגובת הנתבעים בהתאם לתקנות" .

    ה. הנתבעים התעלמו מהחלטת ביהמ"ש, לא הוכיחו התיישנות ולא סתרו את ראיותיי .

    ו. מה קובע החוק במקרה זה לגבי אי הגשת תגובה ? ומה עלי לטעון ?

    תודה מקרב לב, אבי .

    • אי הגשת תגובה מטעם הנתבעים
      עו"ד גיל קראוס | 21/10/2021 14:37

      שלום רב,

      אם חלף המועד ולא הוגשה כל תגובה, תגיש לבית המשפט בקשה למתן החלטה בהיעדר תגובת הנתבעים.

      בית המשפט יתן את החלטתו על בסיס הבקשה והתגובה שלך ואם אכן לא הוכחה טענת התיישנות ו/או שיהוי אז הוא ידחה את הבקשה כמובן.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il