מה עושים אחרי הפטר

  • הפטר לאחר פשיטת רגל
    אסנת | 19/10/2021 02:00

    שלום רב, לאחר הסדר של הפטר מותנה, קיבלתי פסיקה להפטר מוחלט וכל ההגבלות שהיו לי שוחררו.
    יש לי את הפסיקה אבל איני יודעת מה לעשות עם זה הלאה. הנאמנת על התיק שלי בכינוס, כתבה לי לקחת עורך דין. אין לי כסף לעורכי דין, אני חיה מקיצבה ובקושי שילמתי את פשיטת הרגל.
    אני רוצה לדעת איך אני משחררת כסף שנמצא בביטוח פנסיוני, האם אני צריכה לשלוח להם את הפסיקה או מסמך אחר שצריך להמציא?
    "נתנו לי אוטו ומפתחות אבל לא נתנו לי רשיון"
    אשמח לתשובה מהירה כי אני רוצה להתנקות מהכל
    תודה מראש

    • מה עושים אחרי הפטר
      עו"ד עומר נירהוד | 19/10/2021 18:44

      קח את הפסיקתא החתומה על ידי בית משפט להוצאה לפועל. הגש והם יסגרו את כל ההליכים נגדך.
      בקש עוד כמה עותקים ושלח לכל מי שאתה פונה ומגלה שיש שאריות.
      בהצלחה

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
      טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il