תשלום עבור עבודה מהבית

  • שכר עבודה מהבית
    בן | 15/10/2021 12:29

    שלום וברכה, אני בן 19.

    יש אתר באינטרנט שנקרא עבודה מהבית. בעיקרון שילמתי 220 שקל בשביל להצטרף, לאחר מכן ה6-7 עבודות בודדות שיש שם ללא ניסיון מהבית, הן של אותו אדם פחות או יותר ושל החברה של האתר/שירות לקוחות שצריך לפרסם אותם.

    השאלה שלי היא כזאת

    האם ההתכתבות בוואצפ היא מספיקה בשביל שאכן אקבל שכר? ולא יעבדו עליי?
    כל מה שאני צריך לעשות זה לפרסם פוסטים בפייסבוק ואני מקבל כסף עליהם ב15 לחודש
    שאלתי את שירות לקוחות והם אמרו לי שההתכתבות בוואצפ זה חוזה לכל דבר.
    השאלה היא איך אפשר לסמוך על זה? זה אפשרי? הוא גם שלח לי מן חוזה כזה בין שני הצדדים בוואצפ.
    אני פשוט רוצה להיות בטוח שלא אעבוד חודש סתם והוא לא ישלם לי ויביא תירוצים למה הוא לא משלם. אני רוצה להיות בטוח שאם הוא לא משלם אני יכול לעשות עם זה משהו, מן חוזה כלשהו, התכתבות בוואצפ. זה 100% מספיק?

    • תשלום עבור עבודה מהבית
      ליאור חאיק, עו"ד | 18/10/2021 18:21

      כן, רצוי לתעד א ההסכמות בכתב.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com