כמה מזונות אשלם

  • דמי מזונות
    דורון | 13/10/2021 12:35

    שלום רב, הנני גרוש מנישואין קודמים , ומשלם דמי מזונות ע"ס 2000 שח בגין קטין אחד,
    התחתנתי פעם שנייה , ונולדו לי 2 ילדים נוספים, ולצערי כעת אנו עומדים על סף גירושין, שאלתי היא כזאת, אני מרוויח משכורת ממוצעת ע"ס 6,500-7000 גג נטו, , כמה יכולים להגיע דמי המזונות בעבוק 2 הקטינים הנוספים, כאשר אני מוציא סכום של 2000 נוספים בגין בני מנישואיי הקודמים?

    • כמה מזונות אשלם
      עו"ד מיקי חשמונאי | 18/10/2021 23:26

      דורון שלום,

      לא ניתן לקבוע מה יהיה גובה המזונות שייקבע, על סמך נתונים אלה בלבד, שכן פסיקת מזונות תלויה בגורמים רבים, לרבות צרכי הילדים, הכנסות הצד השני, היקף זמני השהות, הערכאה הדנה בתיק ועוד.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il