יש לפנות לייעוץ פרטני

  • תלונה לוועדת האתיקה על רשלנות של עורכת דין
    דוד | 10/10/2021 22:09

    שלום,

    מיום 29/12/2020 התלוננתי לועדת האתיקה הארצית שהועבר לועדת האתיקה דרום על עורכת דין.

    העורכת דין התרשלה בניהול תיק נדל"ן ומקרקעין, שנה שלמה לא הצליחה לעצור בניה לא חוקית של גדר שבנה השכן על דרך גישה משותפת ולא הצליחה להשיג דיון אחד בבית משפט. שילמתי לעורכת דין שכר טרחה מלא מנובמבר 2019 על סך 27494 ש"ח עבור הטיפול בתיק עד לסיומו (לפי החוזה) כי היא התעקשה על כך.

    - העורכת דין גרמה נזק יותר מאשר תועלת נקטה בהליך תיק אזרחי למרות שהוכח שהתיק צריך להיות בהליך אחר המישור התכנוני המנהלי מול ועדת ערר ובית משפט לעניינים מנהליים, וקיבלה על כך המון ביקורת מצד העורכי הדין המעורבים בתיק.

    - בשלב מסוים העורכת דין ניתקה קשר והפסיקה לענות לטלפונים או להודעות טקסט ואפילו אם עונה לטלפון היא הייתה אומרת שאין לה זמן ושהיא תחזור אליי אך לצערי לא היתה חוזרת אליי.

    - בתאריך 13/10/2020 שלחתי מכתב לעורכת דין עם בקשה לקיום פגישה במשרד לגבי הסטטוס של התיק, ולצערי הרב לא קיבלתי שום מענה מהעורכת דין לא פגישה במשרד ולא אפילו שיחת טלפון.

    עד היום הזה לא נעשה כלום בתלונה. נשמע לע כמו אנשים שמסתלבטים על האזרח בדמות ועדת האתיקה והעורכת דין לא אכפת לה מכלום. מה אני יכול לעשות כדי לדרוש את הזכות שלי בהחזר שכר טרחה ?

    תודה.

    • יש לפנות לייעוץ פרטני
      עו"ד אדם אשכנזי | 27/10/2021 11:29

      בברכה,

      אדם אשכנזי, עו"ד
      מנהל פורום אתיקה מקצועית

      רחוב האורגים 21, אשדוד
      טל': 08-6538011  : Adam@an-law.co.il