הודעה מוקדמת

  • הודעה מוקדמת בתפקיד חדש במקום עבודה ישן
    א | 09/10/2021 19:51

    שלום רב,
    הועברתי לתפקיד חדש במקום עבודה שעבדתי בו למעלה משנה (עובדת בשכר שעתי, אז וגם כיום בתפקיד החדש).
    עברתי הכשרה ועבדתי כחודשיים בתפקיד החדש ואני חוששת שהוא אינו מתאים לי, לא מבחינת התפקיד עצמו ולא מבחינת התנאים שנקבעו לי באופן חד צדדי ע״י המעסיק (לא היה מו״מ)- המעסיק החליט לקרטת מועד תשלום המשכורת הראשונה בתפקיד זה על שכר שאינו הולם בכלל את המשרה ואת היקף תחומי האחריות. אני מעוניינת להתפטר ושואלת האם אני צריכה לתת הודעה מוקדמת לפי משך הזמן שעבדתי בחברה או שמכיוון שמדובר על תפקיד חדש ועדיין אני עובדת תוך כדי למידה של התפקיד- האם אני רשאית לתת הודעה מוקדמת קצרה בהתאם לזמן שעבדתי במסגרת התפקיד החדש? תודה מראש על התשובה.

    • הודעה מוקדמת
      עו"ד נטלי אבני | 13/10/2021 10:32

      משך ההודעה המוקדמת מחושב לפי הוותק בעבודה ואופן תשלום השכר (שעתי או חודשי) לא לפי תפקיד ולכן תצטרכי לתת הודעה מוקדמת לפי הוותק.

      בהצלחה.

      בברכה,

      נטלי אבני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      הרברט סמואל 37 חדרה
      טלפון: 052-3439599 ; מייל: nataly@avni-lawoffice.com