נוהל תיק בבית דין לעבודה

  • התיק יקבע להוכחות לפי סבב
    משה | 08/10/2021 08:43

    סליחה מראש על האורך

    קיבלתי החלטה של השופטת בבת הדין לעבודה בו רשום

    1. התיק יקבע להוכחות בפני מותב (לפי סבב)

    2. מיכוון שהתובע לא מיוצג (אני) עליו להגיש תמצית עדות ראשית מטעמו תו 60 יום, הנתבעת תגיש תצהירי עדות ראשית בתוך 60 יום מיום קבלת תמצית עדות ראשית.

    3. הצדדים יצרפו לתמצית עדות/תצהיר עדות את כל המסמכים שברצונם להסתמך עליהם וימסרו לצד השני.

    4. על הצדדים והמצהירים להתייצב בבית הדין במועד שנקבע להוכחות לצורך חקירה שכנגד על תצהיריהם.

    5. עד 14 יום לפני מועד הדיון שנקבע להוכחות , יגישו הצדדים עותק נייר מלא מתצהריהם ונספחיהם למזכירות בית הדין ויציינו על העותק כי אינו מיועד לסריקה אלא להעברה לגורם השיפוטי שידון בתיק.

    אודא מאוד להסבר מה עליי לעשות.

    תודה

    • נוהל תיק בבית דין לעבודה
      עו"ד נטלי אבני | 13/10/2021 10:52

      משה שלום,

      הייתי ממליצה לך לקחת עו"ד שייצג אותך זה יכול להיות קריטי לעניין התוצאה.

      בכל מקרה אני מבינה שקדם משפט כבר היה ולא הצלחתם להגיע להסכמות.,

      אתה צריך להגיש תצהיר עדות ראשית של עצמך ואם יש לך עדים נוספים אז גם שלהם.

      את כל המסמכים שיש לך אתה צריך לצרף לתצהיר.

      אחכ יהיו חקירות של כל אחד מהצדדים על ידי הצד השני (משמע אתה תצטרך לחקור את העדים שלהם - האם אתה מסוגל?)

      ו14 ימים לפני הדיון צריך להגיש לבית הדין את כל החומר בנייר למזכירות .

      בהצלחה רבה ושוב ממליצה שתקח עו"ד

      בברכה,

      נטלי אבני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      הרברט סמואל 37 חדרה
      טלפון: 052-3439599 ; מייל: nataly@avni-lawoffice.com