המשכיר דורש שנפנה את הדירה

  • חוזה שכירות
    מוטי | 07/10/2021 10:03

    היי יש לנו חוזה שכירות דירה ל- 4 שנים, וכנראה בעל דירה איבד את שלו..
    לפני כמה ימים דרש מאיתנו לעזוב את הדירה תוך 90 יום.. על סמך כביכול הודעה מוקדמת .
    ביקשתי לראות את החוזה .ואמר לי שיש לו.. והתנער כל פעם מחדש..
    שלח מישהי לשלם לי את החשמל .. והאתי לה את החושה החתום על 4 שנים והיא זיהתה את חתימתו..
    ודרשה ממני לחתום על מסמך של קבלת התשלום..
    חושש אני שבעל הדירה ביקש חתימה כדי לזייף (מאחר ואמר לי טלפונית לך יש את החוזה שלך ולי את שלי) חוזה שכירות חדש ..
    מה עלי לעשות??

    • המשכיר דורש שנפנה את הדירה
      ליאור חאיק, עו"ד | 08/10/2021 20:01

      היי מוטי

      כל עוד יש בידך חוזה חתום על ידכם בתוקף ל-4 שנים אין לדרישה של המשכיר כל בסיס.

      הנטל מוטל עליו להוכיח שהפרתם את ההסכם ובמידה והוא סבור שכך הדבר הוא יכול להגיש תביעה לפינוי מושכר ואז תעמוד בפניכם הזכות להתגונן. אם המשכיר מסרב להראות את ההסכם כנראה שיש סיבה לכך.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com