הגן עבר למקום אחר

  • גן פרטי עבר מקום לאחר החתימה על החוזה - האם החוזה
    מיקה | 04/10/2021 13:30

    שלום, חתמנו על החוזה עם גן פרטי (שנה שנייה שלנו שם) באוגוסט ושבוע לפני פתיחת הלימודים הם הודיעו על מעבר מקום. זה באותה שכונה, אך עדיין מאריך נסיעה / הליכה ויש ירידה ברמה מהרבה בחינות. הם אמרו לנו כחו כמה ימים לחשוב האם תרצו להמשיך. מחוסר ברירה נשארנו כי לא קל למצוא גן בהתרעה של שבוע. השאלה שלי - האם החוזה עדיין תקף, גם אחרי שהגן עבר מקום ואנחנו מקבלים משהו ברמה יותר נמוכה ממה שהיה מקודם? אם אני מוצאת גן אחר בחודשים הקרובים האם יכולים לחייב אותי לשלם את החודש פיצוי? תודה!

    • הגן עבר למקום אחר
      ליאור חאיק, עו"ד | 06/10/2021 12:46

      היי מיקה

      שינוי מקום הוא תנאי יסודי בהסכם ולכן זכותכם שלא להסכים לשינוי.

      במקרה כזה תוכלו לעתור לביטול ההסכם ולעבור לגן אחר.

      עם זאת, חשוב קודם לכן לעבור באופן יסודי על ההסכם.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com