דוח על נסיעה בנת"צ

  • קובץ מצורף דוח על נסיעה בנת"צ
    יצחק | 02/10/2021 21:34

    צולמתי נוסע כביכול בנת"צ, השאלות - בלוח התמרורים מסומן נת"צ עם מעויינים בצבע צהוב, בנת"צ שצולמתי לא היה כל סימון למעויינים, פניתי שמאלה לנת"צ כאשר בצומת היה תמרור המורה על נת"צ אבל על העמוד היו 4 תמרורים בניגוד לתקנות להצבת תמרורים, המתיר 3 תמרורים על עמוד, החץ הצהוב שמאלה היה דהוי לחלוטין והיה רק חץ אחד  כאשר יש צורך בסימון חץ נוסף 16 מ' קודם, בהתאם לתקנות, בדוח שנשלח אלי, מופיע צילום אך ללא כל מידע היכן ומתי צולם כפי שת"ת מחייבות.
    לציין, שהעירייה ביצעה חידוש צביעה לאחר כניסת שינוי סימון הנת"צ אך ללא המעויינים. מטרת המעויינים הינה להדגיש שמדובר בנת"צ. מצורפת תמונה מהדו"ח ללא כל פרטי מקום וזמן,
    האם יש לי עילה לביטול הדו"ח (ע"פ סעיף 22א לת"ת)  תודה על המענה