פתיחת חשבון נאמנות לחלוקה בין יורשים

  • פסק דין הצהרתי במקרקעין בהסכמה
    מירית | 02/10/2021 04:54

    שלום רב.האם לאחר קבלת זכויות במקרקעין בפסק דין הצהרתי במחוזי,בהסכמה בין היורשים,חוקי להפוך את המקרקעין הנ"ל לעסקת מכר בין כל היורשים ולפתוח לכך חשבון נאמנות?תודה [מנצלים את העניין שמי שקיבל את הזכויות לא מבין כלום משפטית]

    • פתיחת חשבון נאמנות לחלוקה בין יורשים
      עו"ד אלי מור | 23/11/2021 21:27

      מירית שלום רב

      בשאלתך מעורבבים מספר נושאים שלא בהכרח קשורים אחד בשני.

      בכל מקרה, שאלת פתיחת חשבון נאמנות קשורה להסכמת הבנק ואינה שאלה משפטית.

      בהצלחה

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il