כסף של הדירה שמכרו

  • כסף של הדירה שמכרו
    לוברבום | 30/09/2021 17:31

    שלום וברכה אני בת 28 התגרשתי לפני כמה שנים לפני כן היה לנו דירה רשומה על הנייר לפני הבניה אחרי הגירושין מכרו את הדירה והכסף התחלק בין 2 הצדדים את הכסף של הדירה שלי הכניסו אצל משהו שהוא ישמור על זה בינתיים עד החתונה השניה בינתיים עוד לא התחתנתי והכסף עדיין נמצאת אצלו אני יתומה מי אמא מגיל צעיר ואבא שלי התחתן כבר לפני הרבה שנים בחו"ל והוא גר בה עד היום המשפחה איפה שלקחו אותי לאימוץ לא מרשים לי להוציא לאבא שלי את הכסף והם טוענים שהם רוצים שיהיה את זה לדירה לחתונה בפעם השני ויש לי על זה שאלה

    אבא שלי אין לו כסף והוא חיי על כסף מי לווי היום הוא בקש ממני להוציא את הכסף מי הדירה אבל מי צד שני אני יודעת שהמשפחה שלי יהיו מאוד כועסים עלי על מה שעשיתי האם בכזה מצב הייתי צריכה לפעול למי מה שהמשפחה שלי אמרו לי שבאמת להראות לצד השני שיש לי כסף לדירה שיהיה אפשרי לקנות דירה מיד או כן ללכת עם הצד של אבא שלי ואני אביא לו את הכסף עכשיו לדברים שהייתי צריכה לקנות ואמרו לו שהוא ידאג לכסף לצרכיי

    אני רוצה לציין שאם אני הייתי נותנת את הסכמתי המשפחה שלי לא יתנו לי כלום וידרשו שאני לא אגיע אלהם לשבתות וכדו'

    אשמח לדעת מה אני צריכה לעשות תודה רבה

    • כסף של הדירה שמכרו
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 06/10/2021 11:14

      שלום רב,

      נא פני לפורום דיני משפחה באתר זה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com