האם מדובר בבית משותף?

  • לול של השכנה
    רן | 29/09/2021 16:16

    שלום,

    השכנה בבית מאחורי מגדלת תרנגולות בחצר, האם זה חוקי, אם לא למי עליי לפנות?

    אני גר בקריית חיים (נחשבת כחלק מחיפה)

    תודה על העזרה

    • האם מדובר בבית משותף?
      צבי שמיר, עו"ד | 30/09/2021 14:45

      אם מדובר בבית משותף אתה יכול לפנות למפקח על הבתים המשותפים
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com

      • לול
        רן | 30/09/2021 14:55

        היי,
        ראשית, תודה על התגובה המהירה!
        לענייננו: אני גר בבניין משותף, מאחורי הבניין יש חנייה קטנה, קיר הפרדה, ואז החצר שלה עם הלול והבניין שבו היא גרה (רחובות שונים).
        השאלה שלי עדיין לא נענתה: האם חוקי לגדל תרנגולות בשטח מגורים (עירוני) של עיריית חיפה? (לא מצאתי קובץ תקין באינטרנט של רשימת חוקי העזר העירוניים)
        בפעם הראשונה שהתלוננתי עליה נאמר לי שמותר לגדל 3 תרנגולות (מה שנראה לי תמוה) ולה היו עשר(!!!!) לכן זה מה שחשוב לי לדעת

        • ניסית להזמין את הפיקוח הוטרינרי?
          צבי שמיר, עו"ד | 30/09/2021 15:23

          בברכה,

          צבי שמיר, עו"ד
          מנהל פורום הוצאה לפועל

          צה"ל 26, גן יבנה
          טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com

          • לול
            רן | 30/09/2021 16:06

            כן, הם אלה שאמרו שמותר 3
            וזה נראה לי תמוה, בגלל זה אני שואל פה, אולי יש פה מישהו שמכיר את החוק בצורה טובה או יודע להפנות לקובץ חוקי העזר של חיפה, כי מה שיש להם באתר העירייה לא עובד

            • האם יש יותר מ-3 תרנגולות?
              צבי שמיר, עו"ד | 03/10/2021 11:18

              אם כן, קרא להם שנית
              בברכה,

              צבי שמיר, עו"ד
              מנהל פורום הוצאה לפועל

              צה"ל 26, גן יבנה
              טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com