שילוב מספר עילות בכתב תביעה

  • תביעה משולבת
    רן | 29/09/2021 10:56

    שלום רב,

    מבקש לדעת האם ניתן לשלב במסגרת תביעה אחת בסדר דין מהיר שני עניינים:

    1. תביעת נזק שגרמה מרפאה במהלך טיפול למטופלת (לא רשלנות רפואית).

    2. תביעת לשון הרע שהוציאה רופאה במקום למטופלת במהלך הטיפול הרפואי במרפאה.

    האם ניתן לתבוע בתביעה אחת גם את המרפאה וגם רופאה ספציפית בה בשל שני העניינם המוזכרים לעיל?

    תודה.

    • שילוב מספר עילות בכתב תביעה
      עו"ד גיל קראוס | 30/09/2021 18:11

      ערב טוב,

      לכאורה, לאור זהות הצדדים, אפשר לבקש עילות שונות כאשר מדובר באותה מסכת עובדתית.

      יחד עם זאת, מבחינה טקטית, אני לא בטוח שזה הצעד הנכון ואולי דווקא עדיף להפריד בין התביעות. צריך לראות את המסמכים והתמונה המלאה על מנת לבחון את הדברים לעומק.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il