סיום יחסי עבודה

  • מעסיק לא משחרר פיצויים לאחר שעזבתי את העבודה
    ערם | 26/09/2021 23:41

    הי,

    איזה טפסים עליי לבקש מהמעסיק בזמן שאני עוזב (התפטרתי) מהעבודה?

    התפטרתי ממקום העבודה שלי לפני חודש וקיבלתי מהמעסיק רק טופס אחד של סיום עבודה.

    לא קבלתי ממנו טופס על שחרור כספי פיצויים לא קיבלתי טופס על אי התנגדות שחרור של כספי קרן השתלמות.

    הוא גם לא השלים לי פיצויים מ6 אחוז ל8.33.

    תודה על העזרה.

    • סיום יחסי עבודה
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 30/09/2021 11:25

      בוקר טוב

      על המעסיק לתת בידך מכתב הודעה על סיום יחסי עבודה.

      מכתב שחרור והעברת הקופות על שמך לקרן הפנסיה.

      טופס 161.

      גמר חשבון. ככל שהו אלא עשה כן - מציעה לך לפנות אליו בכתב וככל שקיימת התעלמות מצידו - אז בהחלט ניתן לעשות זאת באמצעות עורך דין.

      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com