הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

חייל מילואים - פרופיל

  • פרופיל רפואי
    ארז | 14/09/2021 16:08

    אני משרת במילואים.

    אני סובל מפריצת דיסק והפרופיל הרפואי שלי הוא 72 והגשתי בקשה לעדכן אותו וקיבלתי תשובה שלילית.

    מה ניתן לעשות?

    • חייל מילואים - פרופיל
      עו"ד רונן לפיד | 14/09/2021 17:41

      שלום ארז,

      לא סובלים מפריצת דיסק - הסבל זה בגלל מגבלות עמוד שדרה וכאבים.

      פרופיל צבאי לא נקבע לפי פריצת דיסק אלא לפי מגבלות בקריטריונים של קצין רפואה ראשי שעניינם שיבוץ שלישותי להכשרות, קורסים או מקצוע צבאי.

      תתקשר למוקד אכ"א 1111 (בלי כוכבית) ותבקש שיזמנו אותך לוועדה רפואית - תעלה את הקבצים עם הבעיה הרפואית המוכרת, ההדמיות וסיכום אורטופדי ואני בטוח שתקבל זימון בהקדם לוועדה של צה"ל.

      בברכה,

      רונן לפיד, עו"ד
      מנהל פורום נכי צה"ל ומשרד הביטחון

      טלפון: 04-6983391 ; מייל: lapidr66@gmail.com

    • פרופיל רפואי
      עו"ד רונן לפיד | 26/09/2021 12:38

      שלום ארז, פרופיל שייך לצה"ל ולא לקצין תגמולים ומשרד הביטחון.

      תתקשר 1111 ותבקש במוקד וועדה רפואית ותגיע עם המלצה של אורטופד והדמיות CT או  MRI

      בברכה,

      רונן לפיד, עו"ד
      מנהל פורום נכי צה"ל ומשרד הביטחון

      טלפון: 04-6983391 ; מייל: lapidr66@gmail.com