קיבלתי הצעה מבית משפט לפיצוי - מה עושים?

  • תאונת דרכים - פריצת דיסק- ייעוץ דחוף
    טל | 22/09/2021 13:38

    נעים מאוד

    אני בת 27

    ביוני 2019 הייתה תאונת דרכים, נהגתי בכביש מהיר ונכנסתי ברכב שהיה לפני. אני עובדת בחברת הייטק ומשתכרת כ20K (נקיונות, נהיגה, עמידה ממושכת, כואב לי וקשה לי לשבת בעבודה, כמובן שאיני יכולה כבר לנסוע לחו׳׳ל- היו נסיעות שתוכננו לארהב ואירופה ואני לא יכולה בשל ישיבה ממושכת במטוס)

    ביצעתי EMG באפריל 2020 ויצא תקין

    ביצעתי MRI ונמצא כך:

    L1-L2 בגדר הנורמהֿ
    L2-L3 בגדר הנורמה
    L3-L4 בלט דיסק דיפוזי המשיק לחלק האקסטרה פורמנלי  בעיקר על העצבים ההיקפיים דו׳׳צ

    L4-L5 מודגם בלט דיסק דיפוזי קל. שינויים ספונדילוארטרוטיים במפרקים הפצטליים.

    בL5-S1 בלט דיסק דיפוזי עם בקע דיסקי פרא מדיאלי משמאל, לחץ על האספקט הקדמי והשמאלי של השק הדורלי, על המוצא של העצבים ההיקפיים של S1, בעיקר משמאל ועל החלק האקסטרה פורמנלי של העצבים ההיקפיים של L5. קרע אנולרי באספקט האחורי של הסחוס הדיסקי. היצרות של הרצס הלטרי משמאל. היצרות בינונית של תעלת השדרה מיגרציה קאודלית של בקע.

    **לאחר שהתחלתי להרגיש נימולים,כאבים וחולשה ברגל שמאל(כף רגל +שוק) ביצעתי EMG פעם נוספת, שם התקבל כך: EMG study may suggest mild chronic radiculopahty  L5-S1 bilaterally, without acute denervation features.

    לאחר מכן עשיתי MRI פעם נוספת שם לא היה שינוי

    לאחר בדיקה אצל רופא מטעם בית המשפט קיבלתי 2.5% אחוז נכות בגב, 5% נחות צווארי. יש לציין שחברת הביטוח מצאו תלונה שלי על הגב כבערך שנה טרם התאונה (נתפס לי הגב).

    בעת הבדיקה מאוד התרגשתי והתחלתי לרעוד כשבדק אותי, רעדתי במקומות שכלל לא אמורה לרעוד, הרופא אמר שיש לי בעיה בראש פסיכולוגית, ושזה יעבור כשאתחתן.

    קיבלתי 145K וזה אחרי הורדת העמלה לעורך דיני. עורך הדין ייעץ לי לא להמשיך בתביעה וחושב שבהתאם לאחוזים שקיבלתי, קיבלתי פיצוי בסדר גמור. אולם אני יודעת שהתרגשתי וכי הרופא באמת חושב בליבו כי מדובר בבעיה פסיכולוגית, וכמובן זה לא המצב.

    לפי עורך הדין שלי לא ניתן לבקש בדיקה נוספת ואם אלך למשפט אני עשויה בכלל לא לקבל שום פיצוי אז צריך לעשות הערכת סיכויים. בליבי אני יודעת שהתרגשתי מאוד במעמד המפגש עם הרופא, לצערי חבל שלא הקלטתי אותו אומר לי את מילותיו שהרבה מהכאב זה בראש.

    אשמח לעצה, צריכה להחליט מה לעשות

    • קיבלתי הצעה מבית משפט לפיצוי - מה עושים?
      עו"ד ערן אלזם | 07/10/2021 12:41

      היי טל,

      למרות שאני מאד רוצה, אין לי יכולת ואפשרות לייעץ ברמת קבלת החלטות במסגרת הפורום.

      אתן לך שתי עצות, אם את מאד סומכת על עוה"ד שלך ואת מתרשמת מכך שמדובר בעו"ד מקצועי שמעורה בתחום נזקי הגוף והביטוח - תקשיבי לעצתו.

      אפשרות שנייה, לדבר גלויות עם עוה"ד הנוכחי שלך ולהגיד לו שאת רוצה העתק של התיק לא לצורך העברתו לעו"ד אחר אלא רק כדי לשמוע חוות דעת שנייה לעניין גיבוש החלטה האם לסיים או להמשיך.

      בהצלחה!

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com