הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

ארתור שלום

  • החלפת תעודת עולה
    ארתור | 22/09/2021 01:35

    שלום רב,

    לא בטוח שזה הפורום המתאים ואם לא אז תכוונו בבקשה.

    הורים שלי עלו ביחד בשנת 1999 וקיבלו תעודת עולה אחת לשנייים (היו בגילאים 60+).

    במהלך השנים אבא הפך לנכה 100% וכתוצאה מכך הם הוכנסו לרשימה מיוחדת של ממתינים לקבלת דיור ציבורי.
    לא מזמן אבא נפטר  והודענו על כך למשרד הקליטה.

    בשיחה טלפונית עם פקידה של משרד הקליטה אמרו שיש להעביר את אמא לרשימה רגילה ושהיא צריכה לבוא ולהביא תעודת עולה משותפת שלה ושל אבא ז"ל  וזה כדי למסור לפקידה את התעודה המשותפת הישנה ולקבל תעודת עולה חדשה רק על שמה של אמא.

    האם זה תהליך חוקי או שבמשרד הקליטה מנסים לקמבן משהו שיכול לפגוע בזכויות של אמא?

    בתודה

    ארתור

    • ארתור שלום
      עו"ד גיא דוד | 26/09/2021 10:31

      זהו אכן אינו הפורום המתאים.

      נסה בפורומים העוסקים בזכויות סוציאליות.

      בברכה,

      גיא דוד, עו"ד
      מנהל פורום הסדרת מעמד
      יצחק שדה 17, פינת המסגר 39 - מגדל נצבא, קומה 14 ת"א

      טלפון: 077-5150116, מייל: gie@dss-adv.com