אכלוס לא חוקי?

  • אכלוס לא חוקי בבניין משותף
    שלומי | 20/09/2021 19:10

    שלום רב,

    השכנים שלנו בבניין מגורים סגרו את החנייה שלהם ומשכירים אותה. סגירת החנייה נעשתה בדרך חוקית.

    לצערנו, סוגי האנשים שבאים לשכור את הדירה משפיעים לרעה על איכות החיים של שאר השכנים בבניין. בפרט, עשן מתמיד נכנס לחדרים ששם נמצאים הילדים.

    בהנחה שכבר נוסו אמצעים דיפלומטיים, באיזה הליכים משפטיים אפשר לנקוט? אני חושב שאולי פיקוח העירוני על חריגות בנייה לא רלוונטי, כיון שהיחידה עצמה אינה מהווה חריגה. העניין הוא בהשכרת היחידה לדיור.

    תודה רבה,

    • אכלוס לא חוקי?
      עו"ד ציפי מרגלית | 20/10/2021 16:21

      שלומי שלום,

      לצערי לא ממש הבנתי את השאלה. החניה מושכרת למגורים? גם אם הסגירה שלה חוקית לא חוקי להשכיר אותה למגורים, ובמקרה כזה אתם יכולים לפנות לפיקוח של הועדה המקומית (עיריה) ולהתלונן על שימוש לא חוקי בחניה.

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il