בירור מועד חדש לדיון

  • בירור מועד חדש לדיון בבית משפט
    יובל | 19/09/2021 13:28

    שלום, זומנתי לדיון בפסילת רישיון עד תום ההליכים (בהמשך לפסילה מנהלית ע"י קצין משטרה).נמסר לי מעוה"ד שלי שהדיון נדחה לבקשתו - האם יש לי אפשרות לוודא זאת דרך אתר כלשהו?

    כמו כן - הרישיון נלקח ממני בתחנת המשטרה. בתום 30 ימי הפסילה, בהנחה ולא יחול שינוי - האם אני רשאי לנהוג עוד בטרם קיבלתי את הרישיון הפיזי? איך ניתן לקבל בחזרה את הרישיון?

    תודה

    • בירור מועד חדש לדיון
      עו"ד חנה דוד | 22/09/2021 15:05

      שלום יובל!

      על מנת לברר מועד דיון ,אתה צריך לדעת את מספר התיק ולבדוק מתי הדיון באתר נט המשפט או במרכז המידע של בתי המשפט בטלפון 077-2703333.

      אם לא יאריכו לך את הפסילה בבית המשפט תוכל לקבל את הרישיון בתום ה-30 יום. ניתן לנהוג גם ללא רישיון פיזי (בהנחה שסיימת את הפסילה!!) . בעיני עדיף לגשת למשטרה לראות שהכל מסודר.

      אגב יש לך עורך דין- והכי נכון לפנות אליו...

      בהצלחה!

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, בית השנהב, אגף B,  ירושלים.
      טלפון: 02-5877882 ; מייל: hanny5462@gmail.com