הגשת תלונה בגין אירוע שהתרחש לפני 4 שנים

  • שהות בהגשת תלונה
    איילה | 19/09/2021 08:58

    לפני 4 שנים כנראה שסוממתי על ידי בחור שיצאתי פעמים בודדות במועדון של חבר שלו. אני בדיוק עברתי משברון, פרידה והוא לא בדיוק היה הטעם שלי אבל ידעתי שהוא מאוד מקושר ויכולצלסדר לי משהו על עבודה. לעולם לא נטלתי סמים אבל התחושות זכורות לי היטב (הייתי בהכרה) ולפי התיאורים ששיתפתי חברים כנראה שמדובר בסם מסוג אקסטה. ראוי לציין שהייתי בת 35 ואף פעם לא חוויתי כימיה וחיבור בדייט ראשון, הצורך במגע, חיבוק ושכולם סביבי מרגשים אותי ובא לי לרקוד. חזרתי להיפגש איתו כי באמת חשבתי שזה טבעי זה קרה לי הכי הרבה שנים (אפילו בבעלי לשעבר שהתאהבתי בדייט ראשון הייתי בשליטה ומאופקת אז איך יתכן שבחור שבקושי הכרתי ולא הטעם שלי יעשה לי את זה רק במגע? צמרמורות ופרפרים)

    הבעיה היא שהיום הוא אב בני (ילד שני) והוא לא מוכן להודות אפילו בפני שזה מה שהיה. אנחנו לא ביחד כי ככל שיצא לי להכיר אותו, הבנתי שהוא בנאדם לא טוב ולא מתאים לי. מרגישה שנהרסו לי החיים כי זה השפע עלי באופן כזה שלא מצליחה ליצור מגע עם אנשים ואין לי אמון באף אחד. מצד אחד מרגיש לי שזה יהיה אסון להגיש תלונה ומה הסיכוי להוכיח שסוממתי ומצד שני אם לא אדע מה היה שם, חיי יהרוס ולא אדע איך לטפל בעצמי
    מה הסיכוי להגיע כאן ליקר האמת והאם יש סיכוי סביר שרשויות החוק באמת ינסו להגיע חח'ר האמת?

    • הגשת תלונה בגין אירוע שהתרחש לפני 4 שנים
      עו"ד אמיר מורשתי | 20/09/2021 11:23

      איילה יקרה, בעבירות מין אין זה נדיר שתלונה מוגשת לאחר מספר שנים מקרות המקרה וכמובן שצריך לתת הסבר מדוע לא הגשת את התלונה בזמן ומה גרם לך עכשיו להגיש התלונה ( ונראה לי שיהיה לך הסבר מניח את הדעת לכך ) . יחד עם זאת, המקרה עצמו הוא מורכב וכדאי מאוד לערוך פגישה עם עו"ד המתמחה בייצוג נפגעות עבירה, לתאר בפניו את כל השתלשלות העניינים, לרבות עדים שונים שאולי ניתן לאתר ואז לבחון מה הסיכוי שרשויות החוק אכן יצליחו להגיע לחקר האמת. מקווה שסיעת לך ולו במקצת- מאחל לך חג שמח!

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי