אישור ניכוי מס בגין יהש בנפט 2018 (דלקד הורידו 94

  • אישור ניכוי מס בגין יהש בנפט 2018 (דלקד הורידו 94
    דני | 19/09/2021 03:24

    ב2018 דלק קידוחים חילקה דיבידנד, אבל הורידה ממנו מס מכסימלי 94%.

    באישור השנתי 867 של הבנק קיבלנו גם דף של "אישור ניכוי מס בגין יהש בנפט"

    (תמונה אחת שווה אלף מילים,מצורף צילום מסך , מחקתי פרטים מזהים השארתי את השאר)

    השאלות שלי הן:

    1. האם אני חייב עכשיו למלא טופס 858 כדי לקבל זיכוי על המס הגבוה ששילמתי? (אם כן אני מבין שזה יצריך ממני לחפש תעודות של דלק קידוחים ולהתעסק עם הרווחים של השותפות באותה שנה - ואז בעצם אשלם מס על הרווחים במקום לקבל החזר על המס שנוכה לי)

    (אני הסתכלתי על מבנה טופס 858 - השדות שלו מתייחסים לרווחים והפסדים של השותפות - בעוד שלי יש אישור על רווחים שהגיעו מדיבידנד)

    2. בחלקים אחרים של טופס 867 יש כבר נתונים של דיבידנדים שחולקו באותה שנת מס (כמו מכירות ריביות וכו'), האם הנתונים של הדף של ה"אישור ניכוי מס בגין יהש נפט " כבר נכללים בנתונים הכלליים? (ואז אולי לא צריך למלא טופס 858 ולא להתייחס לזה בטופס 135?)

    בגדול לא כל כך יודע מה לעשות עם האישור הזה

    (אני ממלא טופס 0135 ולא 1301, אם רלוונטי לשאלה)