יפוי כח בנקאי

  • יפוי כוח בנקאי
    הפדנטית | 18/09/2021 13:53

    שלום, ברצוני לברר מה יהיה מעמדי ומהן היכולות שתעמודנה לרשותי במקרה דנן. לבעלי(נשואים כשנה)
    ולי חשבונות נפרדים וחשבון משותף. בחשבונו האישי בנו שותף.
    הוא מבין את ההשלכות בבוא היום על החלוקה עם שאר ילדיו.
    עשינו יפוי כוח מתמשך אצל עו"ד.
    שאלתי, האם יש צורך לתת לי יפוי כוח לחשבון הפרטי שלו, כך שביום בו לא יוכל לקבל החלטות ויהיה צורך לקנות לו תרופות ואולי גם אביזרי עזר, עזרה טיפולית וכו, אוכל להשתמש בכספו ולא להיות נתונה לחסדי הבן.
    לציין, כיום לצורך תרופות, קופח וטיפולים נילווים הוא משתנש בכספט הפרטי ולא מהחשבון המשותף.
    תודה על העזרה,שנה טוהה

    • יפוי כח בנקאי
      עו"ד אבי זילברפלד | 22/09/2021 22:18

      שלום רב,

      ככל שיפוי הכח המתמשך יופעל, והבן לא ישתף עמך פעולה, לא תהא משמעות ליפוי כח שלך, שכן בתור מיופה כח שמונה ע"י בעלך , הבנק יפעל בהתאם להוראות הבן כמיופה כח,  ולא בהתאם ליפוי כח רגיל לטובתך.

      מכאן, שאין טעם לעשות יפוי כח כשאלתך.

      הרבה בריאות !

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il